Over Jeaunique

Mijn naam is Jeanine en " Jeaunique " komt van Jeanine en Unique, omdat mijn artikelen redelijk Unique zijn en zo is ook mijn contact met de " Klant "! Zolang het mogelijk is, probeer ik de " klant " op de hoogte te houden van de vorderingen van zijn/haar bestelling, zodat zij precies weten hoe het met hun bestelling gaat. Ik weet natuurlijk nog niet, dat mocht het drukkker worden, ik dit kan volhouden, maar het is wel mijn streven!


Jeaunique "Unique Handmade Home Decorations" is een aantal jaar geleden op Aruba begonnen als geintje. Het heette destijds "Antillean Giftshop" en daarin werden voornamelijk zeepslingers verkocht.
Op Aruba liep de verkoop van de zeepslingers goed, ik had zelfs één avond in de week een plaatsje op een markt bij een hotel.

Nu dat ik weer in Nederland woon, wilde ik toch verder met mijn hobby, alleen kwam erachter dat de zeepslingers hier niet zo goed liepen, voornamelijk door winkels die hun zeepslingers voor € 1,49 aanbieden, daar kan niemand tegen op.

Ik ben toen verder gaan zoeken en zo ben ik met mijn lampen en kransen begonnen. Ik kreeg erg leuke reacties op beide en ook kwamen de bestellingen binnen. 

Met deze webshop wil ik nu gaan kijken of ik de stap kan gaan maken om verder te gaan met het maken van deze leuke decoraties of dat het toch niets is. Vandaar een kleine webshop, bij meer bestellingen ga ik zeker over op een grotere webshop!Jeaunique kunt u ook volgen via Facebook, hier kunt u lid van worden en als eerste nieuwe producten zien.